Usposabljanje za izvajalce tečajev slovenskega znakovnega jezika – VABILO

Vas zanima slovenski znakovni jezik? Ali se sprašujete, kakšna je slovnica SZJ? Vas drugi kretalci popravljajo, ker uporabljate tudi mednarodne kretnje? Ali vas slišeči sprašujejo, zakaj kretate tako, kot kretate? Želite več izvedeti o tem?

Odgovore lahko poiščemo skupaj! Zato za vas pripravljamo usposabljanje o slovnici SZJ. Na tem usposabljanju bomo obravnavali deset tem: 1. Raziskovanje SZJ, 2. Analiza kretnje, 3. Znakovne vrste, 4. Klasifikatorji, 5. Ujemanje, 6. Znakovni red, 7. Krajevni stavki, 8. Vprašanja, 9. Zanikanje, 10. Praksa.

To izobraževanje je namenjeno za vse, ki se zanimate za raziskovanje in spoznavanje slovnice SZJ, pa tudi za tiste, ki bi slovnico SZJ hoteli predstavljati v svojem (bližnjem) društvu in bi postali izvajalec tečajev SZJ. Zato pa morate predhodno opraviti izobraževanje.

Izobraževanje bo potekalo od 8. aprila do 17. junija 2019, in sicer ob ponedeljkih od 17:00 do 20:00 na ZDGNS (Drenikova 24, 1000 Ljubljana). To izobraževanje je brezplačno! Rok prijave je do četrtka, 4. aprila 2019. Pošljite nam na elektronski naslov tajnistvo@zveza-gns.si ali se obrnite na društvo za pomoč pri prijavi. Vabljeni ste k sodelovanju.

Prosimo vas, da o izobraževanju obvestite tudi vse zainteresirane člane društev, strokovne delavce in prijatelje, gluhe in slišeče.