Predvolilno soočenje predstavnikov političnih strank

Nalagam predvajalnik ...

V nedeljo, 4. decembra 2011, se bomo državljani Republike Slovenije udeležili predčasnih volitev v Državni zbor. Nacionalni svet invalidskih organizacij Slovenije je parlamentarne in druge stranke ter liste, ki jim po javnomnenjskih raziskavah kaže uvrstitev v parlament, povabil, da predstavijo svoje poglede in stališča na teme s področja invalidskega varstva, saj je to pomembno področje za vsaj eno desetino prebivalcev Slovenije.

Predvolilno soočenje je potekalo v petek, 25.11.2011 v ljubljanskem Koloseju. Udeležili so se ga predstavniki: SDS – Romana Tomc, PS– Sašo Rink, SNS – Barbara Jerman, DeSUS – dr. Luj Šprohar, Zares – Sašo Stojanovič, LDS – Dragica Bac, NS – Mag. Cveto Uršič, SD – Dr. Ivan Svetlik, TRS – Petra Rezar.

Za vas je uredništvo Spletne televizije Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije – edini specializirani medij v državi za osebe z okvaro sluha – pripravilo celoten posnetek predvolilnega soočenja. Ta je zaradi aktualnosti teme objavljen brez podnapisov. Vse izjave so tolmačene v slovenski znakovni jezik.

Podobni prispevki