Novinarska konferenca AMZS; Vransko – Varnejša mobilnost za gluhe in naglušne

 

Screenshot_1
Udeležba v prometni nesreči ali ob okvari na cesti predstavlja neugodje vsakemu udeležencu v prometu. Tudi če ne preštevamo žrtev ali poškodb, prisilna zaustavitev na poti povzroči  najmanj spremembo načrtovanega dneva posameznika.

Varnejša mobilnost za gluhe in naglušne

V sklopu mednarodnega projekta pod okriljem FIA smo se v AMZS zavzeli za večjo varnost v prometu za segment slabo slušečih. V sodelovanju z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije smo osvetlili področja, na katerih bi lahko vsakdanjost olajšali tudi za osebe z okvaro sluha.
Ob zaključku uvodnega dela sodelovanja smo v AMZS Center varne vožnje na izpopolnjevanje povabili 40 članov društev ZDGNS, predstavili pa bomo tudi enostavno rešitev nadgradnje mobilne aplikacije, s katero smo olajšali komunikacijo pri organizaciji pomoči na cesti, ki smo jo izvedli v sodelovanju z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije. Ob tem vas vabimo na

novinarsko konferenco, ki bo
v četrtek, 19. februarja 2015  ob 10.45 uri
v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.

Vabljena govornika sta:
Anton Breznik, predsednik Avto-moto zveze Slovenije
Mladen Veršič, predsednik Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije

Vljudno vabljeni!

AMZS prilagaja svoje storitve tudi posebnim potrebam voznikov, zato že vrsto let omogoča pomoč na cesti in storitve povezane z mobilnostjo za svoje člane invalide.
Za dodatne informacije smo vam na voljo:
Katarina Možina / T: 01 530 5222, M: 031 694 687 E: vodstvo@amzs.si; katarina.mozina@amzs.si

Vabilo na novinarsko konferenco

Screenshot_2

Podobni prispevki