V Slovenijo prihaja EUDY

Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije je povabila Evropsko zvezo mladih gluhih (EUDY-European Union of the Deaf Youth) k sodelovanju na delavnici, ki bo v soboto, 14. maja 2016 v sejni dvorani Ravnikar hotela Four Points by Sheraton Ljubljana, Pot za Brdom 4 v Ljubljani (nekdanji hotel MONS). Na komunikacijski delavnici za mlade gluhe, ki je bila 20. februarja letos v dvorani društva DGN Ljubljana, je bila udeležencem predstavljena informacija, da bo v mesecu maju organizirana delavnica z vodilnimi predstavniki EUDY.

Na delavnici bodo mladi gluhih in naglušni Slovenije imeli možnost spoznati organiziranost te evropske zveze in pridobili informacije, kako delujejo mladi gluhi in naglušni v evropskih državah. Timothy Rowies, predsednik EUDY in Belén Navas Serna, predstavnica EUDY za medije, bosta aktivno sodelovala kot predavatelja.

Delavnica EUDY bo trajala od 9. do 19. ure. Zaželeno je, da se je udeležijo aktivni mladi gluhi in naglušni ter osebe, ki delajo z mladimi. Od njih pričakujemo aktivno sodelovanje in medsebojno sodelovanje pri načrtovanju prihodnosti mladih gluhih.

Kosilo bo na voljo za 17,00 EUR (samopostrežni meni z eno vključeno pijačo), v restavraciji hotela.

Zainteresirane mlade gluhe in naglušne, ki se želijo udeležiti te delavnice, naj se prijavijo na: info@zveza-gns.si in mgnslovenia@gmail.com do petka, 13. maja zjutraj.

Prisrčno vabljeni k udeležbi!