Avtokamp Fiesa

V avtokampu sta dve prikolici s štirimi ležišči, ki se ju lahko uporablja od začetka maja do konca septembra. Med sezono veljajo sedemdnevni termini po društvih. Uporabniki prikolic s seboj prinesejo lastno posteljnino, brisače in kuhinjske krpe. Ob prikolicah je predprostor (baldahin), v katerem so štedilnik, hladilnik in delovni pult. V prikolicah je televizijski sprejemnik, imajo pa tudi dodatni nadstrešek. Pred prikolico je ograjen prostor za mizo, stole in senčnik. Ob parceli, kjer stojita prikolici, je parkirni prostor.

Rezerviraj

Za prikolici skrbi oskrbnica. Za vstop v avtokamp je potrebna napotnica (oz. vavčer), potrjena s strani Zveze, ki jo gostje pustijo na recepciji, kjer poskrbijo za prijavo, odjavo in plačilo turistične takse. Oskrbnik po opravljenih formalnostih uporabnikom preda ključe, ob odhodu pa skupaj z njimi pregleda stanje v prikolici.

V avtokampu, ki je blizu morja, so sanitarije s toplo vodo in trgovina. Do obale vodi asfaltirana pešpot.

V prikolice ni dovoljeno voditi domačih živali!

Pravilnik o ohranjevanje zdravja ZDGNS

Rezerviraj
© 2014 Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije. Vse pravice pridržane.