Piran

V Piranu ima Zveza svoj počitniški dom, ki je odprt vse leto. Nahaja se v mestnem jedru, v bližini piranskih vrat. Do morja je približno 50 metrov, ulice so ozke, deloma asfaltirane, deloma tlakovane. Parkiranje je urejeno zunaj mestnega jedra. Dom je v ozki hiši; v pritličju so sprejemnica za goste in sanitarije, v prvem in drugem nadstropju je po en apartma, v mansardi pa sta dva apartmaja, od katerih ima eden spalni prostor na galeriji.

Rezerviraj Piran

 

 

Apartma 1, 4 ležišča

Apartma se nahaja v prvem nadstropju ter ima večji dnevni prostor in kopalnico s tuš kabino. V večjem prostoru sta kuhinjska niša z jedilno mizo in spalni del, kjer sta zakonska postelja in pograd.

Apartma 2, 4 ležišča

Apartma se nahaja v drugem nadstropju ter ima večji dnevni prostor in kopalnico s tuš kabino. V dnevnem prostoru sta kuhinjska niša z jedilno mizo in spalni del, kjer sta zakonska postelja in pograd.

Apartma 3, 4 ležišča

Apartma se nahaja v mansardnem delu ter ima večji dnevni prostor in kopalnico s tuš kabino. V dnevnem prostoru sta kuhinjska niša z jedilno mizo in zakonska postelja. Dve ležišči sta na galeriji, ki je sestavni del apartmaja.

Apartma 4, 2 ležišči

Apartma se nahaja v mansardnem delu ter ima dnevni prostor, kopalnico s tuš kabino in manjšo sobo. V dnevnem prostoru je kuhinjska niša z jedilno mizo, v manjši sobi pa zakonska postelja.

Vsi apartmaji so opremljeni s klimatskimi napravami, z grelniki vode in električnim ogrevanjem. Zanje skrbi oskrbnica, ki goste sprejme na osnovi napotnice, uredi prijavo in odjavo ter plačilo turistične takse.

Z garažno hišo Fornače je dogovorjeno, da so stroški uporabe garažne hiše s predložitvijo napotnice subvencionirani.

Med poletno sezono veljajo sedemdnevni termini po društvih.

Uporabniki apartmajev s seboj prinesejo lastno posteljnino, brisače in kuhinjske krpe.

V apartmaje ni dovoljeno voditi domačih živali!

Pravilnik o ohranjevanje zdravja ZDGNS

Rezerviraj Piran
© 2014 Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije. Vse pravice pridržane.