Futsal: Slovenija izgubila proti Madžarski s 5:10

Na drugi tekmi se je Slovenija pomerila z Madžarsko in v prvem polčasu sta bili obe reprezentanci enakovredni, čeprav je slovenska reprezentanca ves čas vodila igro. V prvem polčasu so naši vodili z 1:0, z golom Saše Lukič, nato so Madžari izenačili ter kasneje so naši v eni minuti prejeli še dva gola. V napeti igri v prvem polčasu je Slovencem uspelo izenačiti rezultat z 3:3.

V drugem polčasu pa se je napetost stopnjevala in domačini so pred polno tribuno svojih navijačev z lahkoto vodili igro, čeprav je imela naša reprezentanca veliko prilike, a žoga ni in ni hotela v gol. Sreča je bila na strani Madžarov, ki so na koncu povedli z rezultatom 10:5.

Po tekmi so bili igralci vidno razočarani, saj so s tem zapravili priložnost za vstop na evropsko prvenstvo gluhih v futsalu, ki bo novembra v bolgarski prestolnici Sofiji.

Obiskovalcem naše spletne strani se pravičujemo, da nismo mogli urediti prenosa v živo zaradi tehnične težave z omrežji. Prosimo vas za razumevanje.

1. kolo, sobota 15. februar 2014

10.00 Italija – Slovenija – REZULTAT:  7:2