Futsal: Slovenija zgubila proti Italiji z 2:7.

Na Madžarskem, v kraju Nagykata, se odvijajo kvalifikacijske tekme za EP gluhih v futsalu. Na prvi tekmi med Slovenijo in Italijo se je pokazalo, da gre za enakovredno ekipo. V prvem polčasu je bilo veliko napetosti na igrišču, prvi gol na tej tekmi je dosegel Mustafa Buljubašič, nato so Italijani remizirali in povedli z 2:1. Malo pred koncem prvega polčasa je dal gol še Saša Lukič.
V drugem polčasu je bilo videti veliko živčnosti in napetosti med obema ekipama. Obe reprezentanci sta pokazali veliko akcij in protinapadov, a deset minut pred koncem drugega polčasa je naša reprezentanca podlegla pritisku, ki so ga Italijani izkoristili sebi v prid in dali še 4 gole. Tako da so tekmo dobili z rezultatom 7:2.

Slovenija bo naslednjo tekmo odigrala še danes, ob 19h se bodo pomerili z domačini. Madžari so svojo prvo tekmo proti Belorusijo izgubili z rezultatom 7:1.

Gledalcem se opravičujemo za nevšečnosti pri prenosu v živo, ker je v dvorani slaba povazava z internetom. Prosimo vas za razumevanje.

Podobni prispevki