II DCL FUTSAL GRAZ

Drugi dan

Popoldansko poročanje:

Na današnji tekmi za 17. mesto so Mariborčani prikazali odlično igro in visoko porazili ekipo iz Trondheima z rezultatom 15:0. Gole so dali: Marko Šmid po 5 golov, Matej Lešnik, Aleš Škof, Agim Mersini, Geni Dacaj vsak po dva gola. Silvo Čeh in Zlatko Grujić oba po en gol.

Naj omenimo še zanimivost pri moških, v polfinale so se uvrstili kar trije ekipe iz Nemčije (G.S.V Karlsruhe, G.T.S.V. Essen in G.S.G Stuttgart) in lanskoletni prvak iz španske Huelve.

V ženski konkurenci so se v polfinale uvrstile kar dve ekipi iz Rusije: lanskoletne prvakinje iz Youth of Moscow in Moscow Region ter ekipi S.S.S. Milano in I.K. Hephata.

Vse prenose v živo današnje in jutrišnje tekme si lahko ogledate na spletni strani: http://www.gsz-graz-futsal.at/

Dopoldansko poročanje:

Slovenska Futsal ekipa se bori za uvrstitev med 13 in 18 mestom.

V drugem tekmovalnem dnevu je ekipa DGNP Maribor tekmovala za uvrstitev med 13. in 18. mesto. V prvi tekmi so se pomerili proti madzarski ekipi iz Debreceni in izgubili z rezultatom 8:2. V drugi tekmi pa so proti romunski ekipi iz Craiove tesno izgubili z 2:1. Danes bodo nasi fantje imeli še zadnjo tekmo in sicer ob 12.uri. Pomerili se bodo proti norveški ekipi iz Trondheima. Danes bo potekal prenos v živo in sicer četrtfinalne tekme pri moških in polfinalne tekme pri ženskah in moških. V živo se program začne ob 9.00 uri. Prav tako bodo v soboto tekme prenašali v živo, in sicer zaključne tekme za najboljše uvrstitve. Vabljeni k ogledu.
Več o tem (rezultati in link do prenosa v živo) najdete na spletni strani
http://www.gsz-graz-futsal.at/

Prvi dan tekmovanja v skupini-predtekmovanje

Link reportaže tekem in intervjujev

DGNP Maribor je bila v skupini “smrti”, saj niso imeli lahkega nasprotnika.
Na prvi tekmi proti Linzu se je videlo nezbranost in trema naših futsalarjev, kljub temu so na tesno izgubili z 2:3.
V drugi tekmi so se pomerili proti Glasgow iz Škotske. Skoti so v prvem polčasu vodili z 3:2 in  potem ko je trener mariborske ekipe Ales Škof v drugem polčasu vstopil v igro in takoj zabil gol ter izenačil ter v enem minuti ponovno dal gol, ki pa je ekipo povrnil v zaupanje in na koncu so Mariborčani zmagali z rezultatom 7:4.
Žal pa v tretji tekmi, ki so pomerili proti lanskoletnim 5. uvrščenim iz Stuttgarta niso pokazali igro, kot v drugi tekmi proti Glasgowu in na koncu so izgubili z rezultatom 6:1.
V predtekmovanju so Mariborčani v svoji skupini uvrstili na 3. mesto in danes, 19.2.2015 se bodo pomerili proti ostalim tretje uvrščenim v vsaki skupini za 13. mesto (13.-19.mesto.)

Link  http://www.dcl-football.com/2015/02/17/ii-dcl-futsal-graz-draw-result/

 

Žreb

Na žrebanju skupin so določili, da bo moška futsal ekipa iz Slovenije DGNP Maribor igrala v B skupini. Prva tekma bo danes, v sredo 18.02.2015 ob 12 uri in sicer bodo naši igralci igrali proti ekipi GSC Linz. Želimo jim veliko uspeha.  Na tekmovanju bo sodelovalo 24 moških ekip razdeljenih v 6 skupin in 12 ženskih ekip razdeljenih v 4 skupine.

 

Podobni prispevki