Kranjska Gora

V Kranjski Gori ima Zveza počitniški dom, ki se nahaja v Naselju Slavka Černeta, blizu ceste med Kranjsko Goro in Vršičem, v mirnem predelu, kjer so urejene stanovanjske hiše in manjši penzioni. V bližini je trgovski center. Do avtobusne postaje je približno 400 metrov. Dom je lepo in funkcionalno urejen. Ob njem je parkirišče, na voljo pa je tudi garaža. Za dom skrbi oskrbnica, ki vas ob prihodu sprejeme in uredi vse formalnosti (prevzem napotnice, predaja ključev, prijava in odjava, plačilo turistične takse).

V domu je osem apartmajev in ena manjša soba, ki so razporejeni po pritličju in nadstropju, ter sejna soba, čajna kuhinja, savna s kopalnico, prostor za športne dejavnosti in garaža.

 

Rezerviraj Kranjska Gora

 

 

Pritličje:

Apartma 1, 4 ležišča – virtualni ogled

V apartmaju sta dva ločena prostora in kopalnica s tuš kabino. V dnevnem prostoru je kuhinja z jedilno mizo, v sobi pa zakonska postelja in pograd. Apartma ima iz obeh prostorov izhod na večji pokrit balkon.

 

Apartma 2, 2 ležišči – virtualni ogled

Apartma se nahaja v enem prostoru in ima kopalnico s tuš kabino. V skupnem prostoru sta manjša kuhinja z jedilno mizo in pograd.

 

Apartma 3, 4 ležišča – virtualni ogled

Apartma se nahaja v večjem prostoru in ima kopalnico s tuš kabino. V skupnem prostoru so večja kuhinja z jedilno mizo, zakonska postelja in pograd.

 

Prvo nadstropje:

Apartma 4, 4 ležišča – virtualni ogled

V apartmaju sta dva ločena prostora in kopalnica s tuš kabino. V dnevnem prostoru je kuhinja z jedilno mizo, v sobi pa sta zakonska postelja in pograd. Apartma ima iz obeh prostorov izhod na večji pokrit balkon.

 

Apartma 5, 2 ležišči – virtualni ogled

Apartma se nahaja v dveh podolgovatih prostorih in ima kopalnico s tuš kabino. V enem prostoru je manjša kuhinja z jedilno mizo, v drugem pa sta dve ležišči.

 

Apartma 6, 4 ležišča – virtualni ogled

V apartmaju sta dva ločena prostora in kopalnica s tuš kabino. V dnevnem prostoru je kuhinja z jedilno mizo, v sobi pa sta zakonska postelja in pograd. Apartma ima iz obeh prostorov izhod na ločena balkona.

 

Apartma 7, 3 ležišča – virtualni ogled

Apartma se nahaja v večjem prostoru in ima kopalnico s tuš kabino. V prostoru so kuhinja z jedilno mizo, zakonska postelja in ležišče. Apartma ima izhod na balkon.

 

Apartma 8, 3 ležišča – virtualni ogled

Apartma se nahaja v manjšem prostoru in ima kopalnico s tuš kabino. V prostoru so kuhinja z jedilno mizo, zakonska postelja in ležišče.

 

Vsi apartmaji so opremljeni s televizijskimi sprejemniki in svetlobnimi zvonci. Med poletno sezono veljajo sedemdnevni termini po društvih. Uporabniki apartmajev s seboj prinesejo lastno posteljnino, brisače in kuhinjske krpe.

V apartmaje ni dovoljeno voditi domačih živali!

Pravilnik o ohranjevanje zdravja ZDGNS

Rezerviraj Kranjska Gora
© 2014 Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije. Vse pravice pridržane.