Moravske Toplice

Zveza je lastnik štirih apartmajev v apartmajskem naselju Prekmurska vas, ki je v sklopu naravnega parka Terme 3000. Apartmajsko naselje sestavljajo hišice z različnimi tipi apartmajev. Naselje je od hotelov Term 3000 oddaljeno približno 300 metrov in ima urejeno parkirišče. Zdraviliški kompleks poleg hotelov vključuje športno-rekreacijske površine in igrišče za golf. V bližini je več gostinskih in trgovskih lokalov ter pošta. Od Murske Sobote je naselje oddaljeno približno deset kilometrov. Urejene so avtobusne povezave. Za apartmaje skrbi oskrbnik. Uporabniki apartmaja se ob prihodu javijo na recepciji apartmajskega naselja, kjer predajo napotnico in prevzamejo ključe. Na recepciji poskrbijo za prijavo in odjavo, plačilo turistične takse in vstopnice za kopališče. V vsakem apartmaju se lahko uporabljata dve vstopnici za kopališče.

Rezerviraj Moravske Toplice

 

 

Apartmaji se nahajajo v štirih objektih, imenovanih Sončnica 8, Marjetica 18, Marjetica 45 in Trobentica 5. V vseh sta vgrajena televizijska indukcijska zanka za naglušne in svetlobni zvonec za gluhe osebe, na voljo pa sta tudi grelnik vode in televizijski sprejemnik. Prostori so ogrevani z električnimi radiatorji. Apartmaji so na dveh nivojih: v pritličju in mansardi.

Apartma Sončnica 8, 5 ležiščvirtualni ogled

V pritličju so predsoba, bivalna soba s kuhinjsko nišo, jedilno mizo in enim ležiščem. V mansardnem delu sta kopalnica s tuš kabino in soba, kjer so zakonska postelja in dve ležišči. Apartma ima teraso.

Apartma Marjetica 18, 4 ležiščavirtualni ogled

V pritličju so predsoba, bivalna soba s kuhinjsko nišo, jedilno mizo in raztegljivim ležiščem za dve osebi. V mansardnem delu sta kopalnica s tuš kabino in soba z zakonsko posteljo. Apartma ima teraso.

Apartma Marjetica 45, 4 ležiščavirtualni ogled

V pritličju so predsoba, bivalna soba s kuhinjsko nišo, jedilno mizo in raztegljivim ležiščem za dve osebi. V mansardnem delu sta kopalnica s tuš kabino in soba z zakonsko posteljo. Apartma ima teraso in klimatsko napravo.

Apartma Trobentica 5, 3 ležiščavirtualni ogled

V pritličju so predsoba, bivalna soba s kuhinjsko nišo, jedilno mizo in raztegljivim ležiščem za dve osebi ter kopalnica s tuš kabino. V mansardnem delu oziroma na galeriji je soba z zakonsko posteljo. Apartma ima teraso in klimatsko napravo.

Med poletno sezono veljajo sedemdnevni termini po društvih. Uporabniki apartmajev s seboj prinesejo lastno posteljnino, brisače in kuhinjske krpe.

V apartmaje ni dovoljeno voditi domačih živali!

Pravilnik o ohranjevanje zdravja ZDGNS

Rezerviraj Moravske Toplice
© 2014 Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije. Vse pravice pridržane.